I'm addicted

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

peace I'm addicted! rindurindu Sambil menampung dagu dan saya "addicted!!"
Hohoho.. siapa disini addicted! Saya! Saya! Saya!

Apalah Cik Dayah ni dok addicted ni! ketukmeje
Agak2 apalah budak terlebih chommel *gelakguling haha perasan* ni addicted sangat ek

I'm quite sure most of ppl out there mengalami pekara yang sama dengan Dayah.
Cayalah!

Dayah suka tgk ADAMAYA! Tahniahlah kepada DANI yang berjaya buat saya meluat tengok dia, meluat nak dengar suara dia pun gelakguling *cerita je pun Dayah.. hahahaha* emo lebih! Tapikan kalau orang meluat tgk dia, itu bermakna dia berjaya membawa watak dia. Serius to say he's really annoying la! Sangat!

Love to see Adam + Maya = Armani *rock ooo suara dia.. chomel la awk ni.. meh nak cubit sikit pipi tu.. meh meh meh.. *


D_Y_H
Siapa lagi addicted? Angkat tangan sikit ... eleh ada yg malu2 angkat separuh tangan je jelir baik ngaku tak pe tak pe.. pssst I promise not telling other ppl hehehe.... Ade ke lagi lelaki seperti ADAM?

0 comments: