Bila marah

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Pernah korang rasa marah? marahmarah sangat! Marah sangat! Marahhhh!! Sampai muka pun merah padam. Marah ni! Marah! marah ehhh aq tgh marah ni! Tlg la faham! Haaa.. macam tu sekali rasanya.
Percayalah! Tgk tu, baby tu tetap comel walaupun dia marah. PEACE! PEACE! no war! Tak boleh simpan marah lama-lama dalam hati. Nanti jadi BATU! Berat betul marah dekat orang ni. Rasa beban sangat hati.

I have confession,

I'm was so angry with somebody!
Don't make myself in trouble because waiting for you since Monday!
Now Wednesday! Not even piece of paper I've.
Why you keep delaying your urgent things?
Don't you know, how to define word of URGENT!
Hey, can't you use your brilliant mind to THINK!

*eleh mcm Shopaholic confession lapulak... hehehehe*

Marah ni! Apa salah ke saya nak marah? Habis semua orang kang kena tempias. Emo la ko ni Dayah! Hahahaha. Biarlah orang nak kata emo ke apa, tak peduli! Sakit hati dah berminggu2. Dah tegur elok-elok, cakap elok-elok tapi tak jalan. Macam dungu? Taw apa tu? Taw? MasyaAllah, jauhlah diri ini dari penyakit hati. Ya Allah buanglah rasa marah yang meluap-luap ini. Nak tgk muka pun dah tak lalu. Teruknya Dayah ni!!!

Mengecewakan, semalam Dayah berfikir adakah saya terlalu mendesak? Adakah saya seorang leader yang teruk!! Adakah saya tidak pandai bercommunicate dengan baik? Adakah dateline saya bagi melampau? Clear file sampai dekat sebulan itu tidak cukupkah?? Orang buat 2 sahaja! Pening ohh pening! Nasib tak sampai menangis tahan sabar dengan budak sorang ni. Sorry la terpaksa lepaskan. Dah berbekas di hati. Tak mahu hati hitam, jadi tipsnya memaafkan dan saya perlu meluahkan. Terima kasih kepada yang sudi membaca.

Nasib baik ada Bills & G, sejuk sikit hati teringat cerita depa. I love this series. I love Adamaya too. Walaupun tak dapat tgk live on TV never mind. TV3.com kan ada. Hehehe

D_Y_H
Fuhhh lega sikit beban hati.

0 comments: