12:19am

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

It's 12:19am and I still in office. Fuhh dah lama tak buat perbuatan bertapa di ofis sampai pagi buta. Finalising some report to be out. DONE! Alhamdulillah. Bila masuk part MINUTE blurr mata akak, haduss.. genyeh...genyeh and tenyeh .. tenyeh also cannot finish.

Still having another report to send out an email. But I already feel tired. Tomorrow had class and I haven't touch anything. For sure got exercise. I think, my lecture has given us one question to be answer tapi macam tak ada. Macam mana tu. Totally forgotla. Hadusss, makcik makin tua ke? Semua pun nak lupa ni? haih.... haiiihh.. haaihhhh..

Mujur tadi alih parking dekat tempat baik punya. Turun2 jumpa kereta terus. Maklumlah parking kat ofis Dayah ni selalu benar penuh. Kadang-kadang kena bertapak jauh. Mujur naik lift kalau naik tangga mau berbakul maki hamun tersembur di tangga.

D_Y_H
Ada sahaja yang nak di bebelkan Dayah ni kan.. huhuhuhu...

1 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

letih la tu...get some rest...