Pagi buta

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Selamat pagi semua *bagi yang baca pagi la ek sengihnampakgigi* .. Morning guys

Today I on leave, yeahhh I like peace sangat menanti saat hari ini. Cuma yang tak best my BFF tak dapat joint me. Tak apa awk next time kita pergi sama-sama ek. Now, i'm in mcD KLIA. By 8.25am i'll be travelling to Tawau. Tujuan utama adalah memenuhi undangan perkahwinan sahabat baik saya & merupakan roommate saya di UMS, Nuraenih Abd Samad.

This time around, I've plan my holiday well. Also bringing two of my sister together. We will went to intresting places which is I'll update all of you later ya kenyit

Just now, Abah was sending us. Its very very early in the morning, he sending us to airport dengan siap ckp nak pergi up & down about 2 hours. What!! I was like, Abah aq ni tak ada lain kalau bab nak kelentong orang. Hahahaha. Layankan ajelah, cukup baik Abah nak hantar. Knowing my father well. No body else we can ask pun, so mmg I want Abah sending us.

Us at KLIA, serupa x pernah bergambar at KLIA.. hehehehegatai i like.. having breakfast at 4.30am. Bapak gler awal ok, dah serupa makan sahur. Internet dekat KLIA ni pulak limited to 2 hours only and electricity dekat mcD ni limited to 1 hours only, sabar je la. So guys have fun doing your work today and happy holiday to me

D_Y_H
Missing my buddies

0 comments: