New Looks

Assalammualaikum wbt & Salam

Ppl I just change my new background sengihnampakgigi ok x?
Cup cake tu nampak sedapkan?
Nak buat tak reti.. so tayang dalam blog jadilah kan..

Dayah memang fail bab2 kuih2 ni..
Kalau masak lauk2 boleh la main hentam2 gatai

Dayah rasa crowd sangat dengan background lama.
Maybe widget2 yang memeningkan kepala agaknya.

La ni iklan Nuffnag pun dah tak ada. Pembaca blog pun makin menurun.
Kenapa ek? Mesti Dayah punya penulisan membosankan atau terlalu berat?
I'm trying to make it short as I can, tapi kadang-kadang bila dah start menulis rasa nak tulis novel pula.. hahahaha.. maafka saya ya.

Tak sengaja telah membuatkan ramai yang mulai bosan dan tidak kunjung kembali dan andaian Dayah juga kerana itu nuffnag jarang letak advert dekat sini. New looks ini, buat Dayah celaru nak letak kod html. Entah mana-mana sahaja saya letak. Asal terletakmenari ayok lepas tu entah jadi apa-apa jelah.

D_Y_H
Hope u like it

0 comments: