Rating

Assalammualikum wbt & Salam Sejahtera,

Tu dia.. sengihnampakgigi masa awai2 dulu tak sampai seribu lebih pun. Ratus pun payah. Tu tahun lepas la. Alhamdulillah. Naik sikit. Nuffnag sahaja tak naik2. Konpius gak. Biar je la kan. Janji Dayah suka berblogging. Dayah try google guna nhidayahthm result dia 1,050.

Dayah uga try GOOGLE and search for "Never ending story by dayah" and the result is much more higher, 4,620. Goods peace, InsyaAllah I'll try my best to write more interesting story. Either about me myself *ehh ada ke nak taw.. kakakaka*, current issues in accounting world, ethics, Islam, business, fashion, food and etc. Blog cacamerba ya.. hahahaha. Layan je la kan.


Kadang-kadang kita tak perlu di sogok dengan cerita celebiriti sepanjang masa. Naik muak jugakan dan kita lebih insist nak tahu cerita kawan-kawan kita walau dia bukan terkenal tapi cukup kita rasa rapat dan ingin selalu tahu tentang mereka. Kadang-kadang berdiam kawan-kawan itu buat kita risau. Itu jugalah yang Dayah alami, apabila ada kawan-kawab blog yang tak update blog. Life is about sharing, agree?

D_Y_H
Nak update tentang CNY & our officemate wedding picture tak boleh upload geram pulak. HP je mahal tapi hampehmarah

0 comments: