Berjaya

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

I did it, remember tak semalam Dayah kata hari ini nak berusaha masuk dapurkan? I did it! Yeahhh menariTAHNIAH DAYAH!

Walaupun tengah hari cuma nasi goreng cili padi with prawn + chicken & petangnya cucur ikan bilis with udang geragau but I manage my time to do it. See tak susahkan Dayah. Although, teringin nak sesuatu yang lepas vasss gitu. Dayah ada ambik gambar tapi agak leceh nak upload picture sbb kena guna lappie angah. So sbb excited nak update tak perlahkan tak de gambar pun.

Its ok, a good try. At least satu tray nasi goreng adalah habis. Cucur ada lagi yang tidak digoreng. hehehe, itu mlm karang boleh sambung sengihnampakgigi tapi adalah untuk cuba untuk tidak makan malam. Beberapa malam terlah berjaya melaksanakannya. Hari tu Dayah ejek pakcik gemuk, so Dayah ni??? muahahahaha lagilah kan. Melampau ko eh Dayah. Usaha menurunkan berat badan adalah masih belum berjaya. Ntah kan bila mahu berhasil???

D_Y_H
InsyaAllah Dayah akan berusaha mengurangkan berat badan lagi. Ciayok3x dayah!!!

0 comments: