Seronok

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Masih dlm dilemma, tak tahulah betul ke tidak? Tapi tangan di dah laju drafting. Bukan sayang bukan juga tidak mahu. I just think, do my work later will give me benefit as I'm going to accumulate all the work experience and learning progress for the annual return.

Tadi watch Giullinna & Bill @ E. Dayah bukan suka sangat tgk TV. Lebih layan laptop kot. But this guy make me wanna see him. Adoii miang laaa pulak. Opsss, jangan salah sangka ya. Suka tgk this couple. Bill seorang yang cool. Very cool and support his wife. Giullina for me kelakar. Macam budak2 sometimes. Just cool. Sweet tgk both of them & tadi tgk episode yang Bill suruh Giullina pergi hardware shop beli barang2 dia. Dia tak mahu his wife dekat situ because of safety. Owhhh its so touch me indeep. Dan Giullina end up beli barang2 yang dia tak perlukan. Hahahaha, so funny. Tapi bill tak marah. Sangat2 suka.

Adakah Dayah dah gila tgk BILL?? hahahahaa.. ada tak laki macam dia? hahahahajelirjelir Ok Dayah you have to STOP if not will be more worst. hahahahaha..

D_Y_H
sudah! hahahaha.. weng seketika melayan kepala tingtong..

2 comments:

NORHAYATI BERAHIM said...

dayah macam best cerita ni, channel mana ni? aduh..akak ni selalunya tgk channel 703, channel masak2 tu tapi masaknya tak pun..ha.hah

Dayah said...

Salam Kak Yati,
Channel 712! ^_^ Entertainment channel. Cerita ini mmg makin hangat Dayah suka. Dah mcm addicted, huhuhu..
Dayah pun selalu tgk 703, semuanya senang tapi x de satu pun saya buat. Hahahaha..