Penuh emosi

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Hari ini Dayah boleh katakan Dayah sangt2 beremosi.
Bermula dengan emosi yang sangat tenang, gembira

Selepas emosi nak meletop, nak menangis * x keluar pun*

Dan seterusnya malu ya amat!
Dan sekarang tak sabar2... mcm2 emosi satu hari ini.

Tat sat ni.. dok naik pop up byk sgt org dok approved friend dlm fb..
Jd tinggalkan kejap stat .. buka fb kejap..

Tgk la kwan2 lama.. aduhhhh emo pulak.. tgk yang dah habis buat master n continuing their phD sungguh rasa sgt2 Dayah ini slow. ACCA pun tak habis lagi. Ini yang semangat belajar meninggi dengan sengaja. Ini yang kalau boleh balik ni nak stadi 2-3 muka surat pun jadilah kan. Apakah emosi yang sedang melanda Dayah ni???

Keinginan hendak sambung study ni memang dah lama sgt2. But I choose ACCA 1st then baru nak do master. Then if la kan.. phD.. insyaAllah niat itu ada untuk sambung master dan dah servey tempat yang sesuai. Cuma masanya sahaja, nanti.. nanti.. sebab ACCA belum habis. Susah sangat ke Dayah nak habiskan ACCA ni?? Have to admit, it is not easy. Dulu masa degree pun tak tertonggeng study. La ni, belum masuk semester dah risau nak exam. Haru betul, tapi tak apalah demi impian ingin menjadi seorang yang bertauliah.

D_Y_H
Emonya Dayah hari ni? Ada apa2 ke ni??

4 comments:

hazila said...

Belajar rajin rajin tau. Jangan ngelat arrrr. Akak dah tua, malasnya nak belajar lagi.

Dayah said...

Salam Kak hazila,

Wahahaha.. tang gelat tu yg .. susah nak habaq.. hehehe..
almaklumlah budak nakal.. kekekeke

cik EPAL said...

hee..ada apa apa ke?? :)

Dayah said...

Salam Cik Epal,

X de apa2 la dik..
Emosi saja.. heee ^_^