Pagi

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Now time on screen shown 5.05am. Selamat pagi semua!! sengihnampakgigi Seawal 4.00am lagi dah berjaga, kononnya nak buat kerja, hampeh. Memang otak tidak berfungsi. Semua perkataan yang masuk dinyah keluar. Penghabisannya satu kerja tak jadi. Guling kiri & guling kanan. Tak juga jadi. Haru betul! Flu masih ada, but feeling better. Alhamdulillah.

Makin baca review, makin serabut kepala. Banyak note ada dalam working paper, napa tak tgk? Bertubi-tubi soalan tu, layankan jelah soalan2 dia ni. Pening2, ni mesti satu hari ni melayan kerenah soalan dia je ni. Percayalah, Dayah!! Mujurlah satu lg dah banyak siap. Nak buat last week, dah full dgn fieldwork and kejar2 siapkan semua. Haruslah minggu ini je ada. Chiayokkk Dayah!!!

D_Y_H
Huaaaarrggghhh mengantok!!!

2 comments:

IntanLal said...

Salam, Kak Dayah, gET WELL SOON... awalnya bangun :)

Dayah said...

Salam Intan,
Tq,tu la x sabar nak baik dr selsema ^_^
Tu la pasal,awalkan bangun.. hehehe sampai satu kerja pun tak jadi huhuhu