Malu

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

malumalumalumalumalumalumalumalumalumalumalumalu
Sgt malu... silly mistake..
Tadi marah.. sekarang malu gler..
Marah boleh tenggelam dengan rasa malu..

Rasa nak sorok dalam almari @ drawer meja ni..
Mcm mana semua memo yg Dayah buat boleh cckan pada org yg sama.. sedangkan department yang berbeza.. Ya Allah.. what a silly mistake I did!!!!!!!

Rasa nak sepak diri laju2.. lepas tu lagi silly... nak email client hari ni .. boleh pergi email org tu ke @name our company.. x ke ngok tu... adoiiii laa... kenapa Dayah hari ni!!!

D_Y_H
Nak gelak pun ada.. nak sepak diri laju2 pun ado...

0 comments: