In KL

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Dayah in KL sengihnampakgigi yeahh suka! 3 hari duduk dekat Labuan with no live at all. Balik sini still with flu & fever sikit2. Paling tak syok adalah flu, ia sangat menganggu apabila flight hendak landing. You know, dia akan membuatkan pendengaran Dayah tertutup. Bengang telinga.

Today was in client office. Dalam kepala tak sudah fikiaq bulan empat, heeeee teruknya Dayah ni. Tak buat apa pun lagi preparation & calculation tok sah cakap. Memang zero. Weekend ni pastinya tak boleh. Nak kena study la. Hari tu masuk kelas En. Salihin dah kena soal mcm2. Ada yang boleh jawab, ada yang unsure. Macam mana ni? Tak prepare langsung, teruk betulkan. Kena jadi mcm kelas prof. la lepas ni. Before masuk make sure study dulu. He seems like a student who yg prepare before class. Dayah admit, sometimes malas nak godek buku before class. But this time kenalah. No more excuse.

Hari ni masih not feeling well. Masih selsema. Tak suka sebab susah nak breath. Especially duduk dalam aircond. Kerja sudahlah dengan aircond. Dkt rumah mmg tak tido dalam bilik Dayahlah.. aircond tu. Tdo bilik tiah. Tapi kipas pun bagi big problem gak. Susah nak bernafas juga. Haiilah.. cepat2lah sembuh. Penatlah mcm ni selalu.

Now is waiting for client nak meeting. Mana pulak pakcik accountant ni. Dah slow sikit pun dia tak ada lagi. Cepat dia ada. Cepat discuss cepat boleh balikkan. Discussion pastinya tidak sekejap. Dah la draft summary ni 5 pg. Ahh yoo yoo.. cepatlah la.

D_Y_H
Headachenya!!!

0 comments: