I'm not superwoman

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Serabut!!! Haiyaaa.. tak pernah rasa tenang. Rasa macam nak terbakar.
Sakit hati!! Sabar2 Dayah!

Byk benda nak follow up + byk benda nak kena kejar.
I'm a afraid! Tertinggal anything?? Kepoh tadi, "how's kemaman, any kepoh2?"
KEPOH!! Syukur tak ada. I've been threaten very well by them.
Although masa mula2 bertubi2 kena soal siasat, Alhamdulillah Allah permudahkan.

Dia risau tak kisah, but the way dia ckp like I have no confident & cant do the work.
Sabar Dayah! Sabar Dayah! Penatlah! Rasa nak terbang jauh.
Kalau tak dengar rasa aman. These two week mmg sya sgt packed.
Dia aspect me to do all the work so fast!! Maybe Dayah slow sgt mcm kura2 agaknya.
Sungguh tidak ada Ikhlas lagi dalam setiap perbuatan saya, kalau Dayah kerjanya merungut dan terus merungut. Macam mana nak dapat keberkatan dalam kerja, DAYAH??

D_Y_H
Asyik dgr dayah membebel je kan, layan je kan rindu

0 comments: