Done

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

DONE!!!
Fuhhhhhhh sgt2 lah lega.
Tapi hati tetap 70-30..
Dayah taw recommendation yg di beri bakal di ubah.
Tak yakin langsung kali ni submit file.
Macam rasa nak kena ketuk2 ngan manager gigil

Apa2 lah kan.. tadi buntu.. sampai kol awk dgn pakcik...
Nasib ada dua sahabat ni..
Sorang dok buat karipap .. sorang baru habis kelas..
Alangkah seronoknya kalau hari ni .. impian Dayah nak buat kuih tercapai.. rindu

Dreaming ajalah.. x pernah dpt buat kuih..
Dan memang tak reti pun nak buat kuih..
Although taw benda tu sangat senang..
Selalu balik2 masak lauk..
Teringin nak buat kek.. nak buat pastri.. nak buat tu ini.. mcm2 lah..
Tapi tak pernahnya la.. buat..

Tahu kalau nak.. start kereta ..
P kedai beli.. bayar.. makan.. burrrpp .. kenyang..siul
Mudahnya lahh hidup..

Ok .. tambah vision tahun 2010..
Dayah mencapai sekurang2nya 3 jenis kuih di buat tahun ini..
Tok sah letak banyak2.. at least 3 cukup..
Mari kita lihat.. peace

D_Y_H
Dah nak pack brg.. nak kunci ofis.. nak g date ngan awk.. yeahhh..

5 comments:

NORHAYATI BERAHIM said...

ha.ha..senang aje dayah, buat puding aje..mudah..puding tembikai, puding prune, puding susu..pudinglah jugakan..he.he

IntanLal said...

salam kak, wah...bagusnya akak nak wat at least 3 kuih...intan? hurm..boli la jawabnya....

Dayah said...

Salam

Kak Yati..
aduhhh itu senang kak..
kekekeke.. sedang sesenang itu pun Dayah x buat.. ini kan pula kuih yg remeh temeh.. alahai.. perempuan sorang ni!!

Intan..
Boli pun x po..
Janji makan :D

Sara_Ghaffar said...

dayah singgah umah sara..
k keep in touch too

Dayah said...

Salam Sarah..
singgah rumah ke blog? heee ^_^
rumah Sarah .. dayah x taw kat mana ^_^
keep in touch too... lamanya rasanya x jumpa sarah.. I think about 10years kan?