Selesai ke?

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Working on Monday nearly end .. yeahh..
Today my mgr x masuk langsung..
Tak tahu sebab apa..
Dah tabiat dia..
Cuti tak pernah habaq..

Kalau tidak bisa garu kepala sejuta kali.. serabut beb tension
Mujur x.. alhamdulillah.. ICQ pun setel tadi.. Dah call GM dia..
know what GM kata "Hidayu, no need to talk to him. I can help you" penat betulkan.. "Hidayah"
"are you convenience to talk?"
"sure.. sure.." tho he's on leave at home.
Tq byk2 la.. I was shock.. sampai nak ckp Happy new year kat dia jadi "you too" hahaha.. yer la betul la apa Dayah ckp sbb dia kata "Happy New Year to u" when I said "Merry Xmas to him" hahaha lawak betul Dayah at end of the conversation. Mesti dia fikir budak ni kena penyakit apa? Tadi soalan berjeda2.. bila nak habis.. masing2 macam tak mau habiskan cakap.

At least today I learn something about Oil Palms.. fuhhh sejuk kaki tangan talking to the very5 experience man! Indeed i'm impress. I'm new in this industry.. green sgt2. Sgt nak taw, stkt weighing dia taw la.. process dia boleh kata 60% understand.. lama lagi nak tunggu "gold oil" dia. another 4 years for gold FFB. Dayah dah masa tu tak lagi IA dia orang agaknya.

D_Y_H
Hilang sakit kepala yg melanda dari pagi sampai detik 4ptg tadi.. star Dayah anggap selesai!?

0 comments: