Outing

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,



Hello everyone sengihnampakgigi sihat ari ni? Dayah Alhamdulillah makin sihat. Dah bawa kereta menderu-deru.. kekeke..

Dah boleh kena terhentak sikit2. Dah boleh tindih perut lapik bantal. Mula2 nak buat risau jugak. Tapi bila dah boleh mengiring after 2-3 days try put a pillow and menyiap mula sakit sikit lama-lama ok sudah sengihnampakgigi

See picture sebelah tak? Heeeee sengihnampakgigi ini zaman campus. What was she doing? Hehehe.. tak silap tgh buat budget or kira allowance, mcm tu kiranya. Ini masa kat ofis mpp. New office. We are lucky, after elected few month move to new office. Serba serbi baru. Tapi before that, Dayah di tugaskan untuk buat layout & budgetting. Nak apa? Minta je waktu ni. Syurga rasa. Tapi tang mai nak cantek kan ofis, semua humban bagi kat cheq. Tak pa, lelaki2 memang suka bulikan. Tapi tang angkat2 angkut2 hangpa buat.. hehehe.. cheq tukang tengok.. hahahaha..

Tak aihhh mana boleh, tukang angkat jugak. Tukang sedia makan2 apa yang patut. This picture I think somewhere in 2005 or 2006. Sebenarnya nak cerita pasal outing sat lagi. Huhhh panjangnya mukadimahkan kekekekeke.. jangan marah ya.. jikalau anda marah anda akan dijual sepenuhnya.. gelakguling *ada hati nak jad P. Ramlah... hahaha*

Kejap lagi nak pergi Shah Alam bersempena nak hantar Yayang plus nak lari dari rumah kejap. I need a peace place to study. Really in deep need it. Susah betul nak masuk. Otak tepu. Rasa nak marathon buat question. Tapi otak benar-benar tak mau di isi. Ishhhh susahnya. Minggu depan khamis Dayah akan masuk semula bekerja... weeehuuuuuuu...x sabarnya plus ngeri pun ada. Apa la agaknya next job? Ke manager tunggu Dayah? hahahaha..perasankan budak ni. Ari tu memang Dayah dah siapkan schedule sampai end of year. Next year tak buat lagi. Mana taw my manager rajin dah assigned jobkan... kan.... tak la cek pening kepala..

Ok la tata titi tutu... nak bersiram.. kendian masak maggi mee special.. yahooooooooo uishhhh lapar pulak rasanya... jom makan..

D_Y_H
Need study hard now

0 comments: