GSC Signature

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Hallo.. hallo.. everyone.. mcm mana weekend yang panjang?
Buat apa je ek?
Mesti macam-macam aktivitikan..

Me.. yesterday dok lepak rumah jor.. pagi2 g jemput Mak Jang pulang dari Haji..
After then balik membungkang.. hahahaha.. layan tenet la apa lagi..

So today went out with my sista.. baby.. datin & angah
dengan tujuan membeli barang2 sekolah baby & datin..
So we went to Mid-Valley.. ini adalah kali ke-3 spjg hidup jejak kaki kat sini..
I don't like to go Mid.. ntah kenapa.. x suka.. so kali ni.
Ntah napa laju je tekan minyak terparking kat P2-A48 Center Court, Mid Valley.. gelakguling

Pusing satu Mid-Valley melayan kerenah baby & Datin..
Nak beli beg sahaja.. berkedai2 & bertingkat2 kena redah.. layan je la kan..
Mujur ali tak joint.. kalau tidak lagi sakit kepala.. hat tu manja..
semua nak suruh kita pilih.. haiilahh adik manja..

Pusing punya pusing2.. baby capai beg kat Tropicana life.. Datin capai beg kat radioactive ..
Igt dulu2.. pakai je apa mamaabah beli..
Pastu cari makan.. haus gler. TCRS jadi mangsa.. ngeh3x .. tp kami x berapa suka..
Then cari baju sekolah.. tudung.. alat2 tulis semua bagailahh sengihnampakgigi

Then decide nak tgk movie.. so rasa nak try GSC kat the garden.. huhuhu..
Jalan2 lagi.. makk oiii.. ni baru x pening.. orang x berapa crowd mcm mid..
so that the main reason why I not prefer Mid.. hehehe...

So cari punya cari dia dkt level 4..
Harga tiket mmg mahal dari biasa..
So dlm hati fikir "what are so special about this cinema?"
nak tgk alvi x de tiket dah..
terpaksa tgk AVATAR.. have to wait 1 hours before show..

But I like this movie.. serious recommended to other people to see it..
You won't regret!
Its make me think.. betapa rakusnya manusia demi mendapat keuntungan sanggup musnah
segala-galanya.. tak kira jika terpaksa meragut nyawa sekali pun.. ia mengingatkan saya pada perjuangan "mereka" But it's a lots of wonderful & beautiful place dlm cerita tu.. real ke?

Inilah pelakon yang saya kagum.. 4 org ni.. watak Jake.. Dr. Grace.. Trudy.. & norm kot.. hehehe.. suka semangat juang mereka.. thumb up to them






D_Y_H
I'm happy..sengihnampakgigi

2 comments:

NORHAYATI BERAHIM said...

dayah, akak pun tak suka sungguh pegi mid valley, orang berebut nak bershopping di sana, tapi bukan ada apa pun..dulu akak suka cari komputer kat sana, sekarang tukar ke mines..tengok wayang pun di mines, barang di mine pun lebih murah..kalau ari sabtu nak cari parking punyala azab..

Dayah said...

Salam Kak Yati,
huhuhu.. kita serupa kak..
tp Dayah dah x suka Mines.. hahaha..
kejam.. kejam.. dulu suka sgt2 pergi Mines.. skrg haramlah..
ntahlah.. x de feel nak pergi Mines..
Dah mula crowd.. dah mula nampak suasana merepek2 kekeke.. ntah2 apa2 rupa remaja skrg ada kat sana..
Maybe Dayah lebih suka tempat yg not to big just ideal for shopping center such as Alamanda.. tho x byk choice of shop but its kinda complete hehehe..

nak p cari brg2 computer sya suka low yat kak..
kalau nak cari hp baru p cari Mines.. hehehe.. Mines punya hp murah if compare to lawyatt pun.. mama sya la ckp.. sbb dia paling gemar beli hp.. ^_^