Gentle reminder!

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

sighsighsighsighsighsighsighsighsighsighsighsighsighsigh haaaaihhhh

Mengeluh.. mengeluh .. dan terus mengeluh..
Sudah 2 tahun Dayah tunda2 return Annual Return! Melampau nyer.. nanti dah cukup 3 tahun baru nak claim!!! Don't wait Dayah.. if not... have to think & cramp your body in front of lappie for 24hours or more.. dushhhh..

Buka2 PER.. ambik kau kena jawab mcm2.
Allah ni yang lemah, bukan tak mau jawab but not in suitable situation to answer and read all the question... ya Rab.. nak kena fikir achievement date lagi nak kena fikir bilakah ia?

Dah beberapa kali dapat reminder ni, tapi tak juga submit2.
Boleh kalau Dayah tak mau submit this year.
Alamatnya, next year lagi parah. Lagi banyak nak jawab .. nak story panjang lebar ..

Pastu masa nak buka PER mmg blur habis..
Igt senang.. ber"button"2 kena click.. pastu berkotak2 nak kena update.. pastu yg buat terus close window.. dia nak achievement date.. gigil mula rasa kena buka kalender semua bagaikan. Thinking of submitting it next year. Ada lagi 5 hari lagi nak submit!!! 5HARI LAGI KENA BAYAR ANNUAL SUBCRIPTION FOR 2010, which i'm still havent paid yet! Duit... duit.. duit.. cepatlah masuk.. nak byr fees ni.. kalau sikit tak po.. ini banyak.. cepatlah boss buat gaji.. nak byr dulu boleh tu boleh.. tapi rasa ketat je lepas ni.. kalau kata la.. bos tu hilang ingatan nak g prosess ari ni.. mau tunggu new year baru dapat.. tak ke haru?

D_Y_H
sabar.. sabar.. dpt paid by 11.59pm .. 31.12.09 pun kira sempatkan.. wish dpt early than that...

0 comments: