Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

How's life everybody? I hope everyone was in happy mood sengihnampakgigi tiba-tiba tak tahu nak tulis apa. Ok anyone, give me idea? Okok... nanti update yer...

Banyak cerita nak tepek sini.. sabar na.. mood tak berapa nak berkehendak update blog menyelebungi diri... hihihi...

Dayah dok semangat nak tukar background.. jadi bersabar yer kalau ada yang sakit mata... heeee.. sat sat lagi warna background bertukar... heeee... masih mencari warna dan corak menarik.. satu lagi.. nak mengedit htmlnye lagi tu laaa yang haru biru buat mood nak update pun terbang sama

Dayah teringin nak guna theme2 yg bersepah2 sana sini tapi.. pikiaq2 balik.. sat lagi bosan tukar lagi pastu tukaq lagi... dan lagi.. lagi.. jadi tukar background je la lagi mudah... dari nak sakit hati nak upload and edit semua widget2 yg sedia ada..

D_Y_H
Dah jelak asyik dok rumah.. jalan2 pun terbatas... nak keje.. nak keje.... tapi mcm mimpi ngeri nak masuk ofis.. mcm mana?

0 comments: