AS & AR is due

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Hello everyone.. happy wednesday..
Coming to office bit early than yesterday .. yeahh 8.30am peace
But.. sampai2 no body exist lagi.. so kena waiting kat luar..
Mujur production company depan kami ada sofa depan premise dia..
Tumpang duduk yer..

Department kami ni.. hanya our manager sahaja has key..
Kalau nak stay back kena pinjam dari sapa2 yg ada key..
Nasiblah kan..

So today is 30th ready..
So will be another day to 2010!
What do you feel? Any improvement?
Back to story above stated .. AS in full is Annual Subscription which I have to pay every year for the membership.. no changes so far is still maintain of 69pounds
Exam fees sahaja makin menaik & menaik ntah kenapa ntah? Tahun depan agaknya naik 80pounds gamaknya per paper.. makaiihhhh. pengsan! ACCA dah la killing me every June & December. Tak pa2.. I love u ACCA.. more I learn more I know..

Tapi tang AR which is full Annual Return memang tak buat langsung.. hehehe.. sungguh pemalas budak sorang ni..huhuhu.. as I explained before.. kena buat karangan tetang achievement jadinya sememangnya its time consume waktu macam2 ni. So maybe today nak buat AR tapi partially je.. buat mana yang mmg expert nak karang. Macam jawab paper P3 je rasa kena karang.. mujur dia tak suruh buat financial analysis sekali.. kalau dak mahu berjam2 pulak.. hehehe..

D_Y_H
Alhamdulillah.. hari ini tenang sedikit.

0 comments: