Homiess

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Sihat x? doa Moga-moga semua kawan-kawan sihat2 selalu hendaknya. Dayah alhamdulillah, better than yesterday. Dah dua hari diberi kebebasan *boleh turun dari katil & today discharge from hosp* Best sangat. Tak pernah sangka yang saya akan duduk hospital dan ada ketumbuhan begitu. I dont feel anything. Moment doctor said, Dayah you have to be operated by today! I act like no heart & feeling. Until today, baru perasaan sedikit sebak itu ada. Kenapa ek? Entah memang macam itu agaknya Dayah.

Now I have to take care myself and left with me one ovari. Thanks to Allah not take both of it. Cause? From Doc, she said its happen from the moment of development of human. Lab result will be annouce soon. Next appointment, Isnin ni. Doc kata nak tengok operated place tu infected ke tidak.

Cuti, makaiihhh lama gler. Saya habis cuti elok2 sama tarikh dengan my exam date. It happen accidentally. Takdirkan. Makanya bolehla saya update blog selalu sengihnampakgigi

D_Y_H
Kebas betul rasa kat perut ni.

0 comments: