Adik saya calon SPM & STPM 2009

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Minggu exam for high school nak bermula. When? Next week!! Macam mana reaksi calon2 SPM & STPM ini agaknyakan. Macam ini ada tak gigitjariblursiulnerdbusukgilengantukgelakgulinggigilrinduloveadusmacam-macam ragam adakan? Adik2 saya antara calonnya. Dua-dua dah bertonggeng study. Sorang serius benar studynya. Sorang lagi relax benar gayanya. Adik2 yang lain macam mana? Pening dah ke? RELAX... RELAX... jangan pening. Do study smart not hard ok. I believe in smart. Macama mana? Ecehhh dah last-last minute ini nak bagi tips pulak si Dayah ni. No lah, I'm not giving you a tips but just something to share.

Saya ini bukanlah good student, jauh sekali yer. Tapi alhamdulillah, saya akan pastikan dapat markah yang terbaik walaupun not 100%. I'll make sure my result outstanding walaupun bukan semua. Setiap sorang individu itu ada kelebihannya masing2, percaya tak? Saya akan focus pada subjek yang saya yakin dan usaha untuk tidak gagal pada subjek yang kurang minat or tak yakin takbole ishh ishhh jangan ikut kakak ini ya .. heeee sengihnampakgigi itu sayalah. Yang penting yakin diri & study. kalau tak study jangan haraplah nak dapat hasilnya. Bila ada usaha pasti ada hasilnya.

So adik-adik, all the best. I wish all of u have a bright future, Amin. To my sister, Aten & Tiah tak mustahil untuk lakukan sesuatu yang sukar! Believe in yourself insyaAllah, you can do it! Ciayokkkk.




D_Y_H
Psssttt... jangan lupa restu MamaAbah sebelum masuk dewan peksa.. penting tu!

0 comments: