Today went to Kuantan

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Morning all!! Sihat tak? Moga-moga sihat selalu ya, yang tak sihat tu rajin2 makan obat dan jaga kesihatan yer surprised Dayah Alhamdulillah. Cuma risau berat badan yang dok maintain ni nangih haru betul la. Sabaq.. sabaq... mana tak maintain kalau dok balun sana sini kan sengihnampakgigi padan muka diri sendiri.. hahahha.. Chiayok Dayah. usaha.. usaha.. usaha... dan terus berusaha sengihnampakgigi

Ok back to the story, today morning by 8.30am sat lagi Dayah and my colleagues nak gerak pergi Kuantan pulak. Another visit, hat ni besaq sikit dan audit fees dia pun lebih banyak. I have 4 days to do it. Berangan ni, nak siapkan awal.. so that ada masa boleh balik awal. Pray that I can make the meeting by Morning Wednesday and by afternoon can drive back to KL. Moga2 tertunai hajat dihati tu.

Dengar2 branch besaq fikir tak po Chiayokk Dayah. Harap Mr. Jr ni dah faham kerjanya lah ek. Notice he's still learning. Sama jelah Dayah ni pun dah dekat 2 tahun dok mengagau lagi. Kadang2 boleh blurr, terutama bila find out new things. Boleh berasap telinga dok fikir what is the best for them!

Hopefully, our accomodation kat sana selesa dan selamat la kan. Semalam gayut ngan cik ili sampai dekat 2 jam.. huhu. x pernah2 yer gayut lama2 ngan cik ili. Selalunya yang paling lama Uma je skrg dah Pn Uma. La ni nak tepon dia pun kena fikir seribu kali. Dayah kalau dah sembang ngan dia, mcm2 cerita. Takut laki dia Q pulak .. aaahh sudah.. karang tak pasal2 makcik tu kena marahkan. Tu la ... la ni contact dia msg kat facebook sajo sengihnampakgigi Jadi la kan. Asal taw kawan kita tu sihat dan sejahtera selalu.

Teringat ili teringat pulak kesah WRE & WRQ ihikhik Harap2 sangat WRQ yang slow and stay d ni mengotakan impian WRE sengihnampakgigi Can't wait the next story. Sungguh comel cerita WRE& WRQ ni taw
doa Ya Allah kau satukanlah hati2 sahabat ku ini!

D_Y_H
In sleepy mood.. no dayah keje .. keje.. keje.. keje .. semangat! senyum

1 comments:

~PakKaramu~ said...

Salam

Meh join blog Pak Karamu