Sabtu is full!

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Bersiaran dari ofis peace bawa sekali dua youngest sista. Depa dok sibuk layan tenet! Tujuan mengekor sbb nak online free punya pasal. Layankan ajalah kan. At least ada teman.

New things on my work now, I've been responsible to review file ngantuk ecehhh dan...dan nguap besar2. So far, Alhamdulillah. Can do. So dah taw la, betapa sakitnya kepala my bos review my filesengihnampakgigi by the time past alhamdulillah. Review point dah tak banyak. Tp bila mai tang client baru. Ambik ko sampai 3 pages dia bagi point! Itu namanya, ado saja kekeliruan dia & saya lagi kelirugelakguling

Skrg ni nak jd +ve kembali sengihnampakgigi no life without unexpected things!! That what I believe. I know who I am. Dayah fokus..fokus..fokus. Exam is due 15hb ni. Satu benda tak buat lagi. PAYMENT! Lah apa lagi. Tadi geledah laci kete. Ehhh mana letak buku tabung aji ni! Adoiiii la. Rasanya mesti simpan kat rumah, memori kata kat kereta. Tak ke otak serabut. Buku tabung haji adalah penting kerana saya simpan duit stadi kat sana. Jadi every month mmg dah allocate duit for exam & annual subcription. Nak sgt jd international kan.. hahahahaha. Sengalkan! Hahahaha.. layankan ajolah Dayah ni. So Monday dlm istilah pekerjaan saya AL. Tapi keje ade lagi. So maknanya cuti sambil bekerja. But 1st thing should I do is transfer duit ke CC saya dulu. Byr exm!!! VERY VERY IMPORTANT!

Nak due sgt2! Byr je dulu. Buku dah baco? Haram, satu hapak pun tak sentuh lagi. Cuma semangat cari dah bahan2nya. Tinggal mentelaah sajo. Latihan harus kena buat. Dah dkt beratus2 juga berabis cari material. DAYAH igt tu. Betapa semangat nak study. Semua negara jelah cari buku. Dah dapat kenalah study. Kat sini susah nak cari material, terpaksa mencari. Alhamdulillah di permudah.

D_Y_H
Oh ya.. sapa2 ada kelapangan esok 11-Oct-09 jemputla dtg rumah yer. Ada open house. Dari jam 5ptg ke 12pg

0 comments: