NOOR FATIN HANANI VS NUR FARZANA

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Baiklah mari kita mulakan. Pergaduhan di antara ATEN & YANG.
Tak fahamlah napa leh gaduh2 ni. I HATE U LA.. I LOVE U LA.. apa igt pilem swasta ke hapa facebook ni??? Habaq mai kat sini. U bothkan not baby ok. I tak suka la u all gaduh2 ni.

Cepat minta maaf!! NI ARAHAN yer! Lagi best meh nak paste ayat kawan dia lagi ngok, buat DAYAH makin marah neehhh
Haziq Ismail
Diam kau.
Kau buat apa kat aku?
Kau sindir aku hari tu ada la.
Terasa kott.
Vera jugak tegur aku dengan budak² ni.... Read More
Memang kau tak lulus foundation ar lepas ni.
Hahahaha.
Siapalah si Haziq ni ek. Haa.. kan dah kona PASTE. Sapa suruh doakan org tak lulus peksa. Ohh tak baik taw. Baik cepat minta maaf. Buat ATEN & YANG DON'T LA GADUH2. I BELANJA U ALL MAKAN KFC ek. Pasni jgn fight2 lagi na. I LOVE U BOTH!

Update:-
Terkini lagi paste

Haziq Ismail
Ana tak lulus foundation.
Ana tak lulus foundation.

Nur Farzana
oyt ziq bila ms aku xtegor ko???
ko 2 yg sombong thp cipan planet marikh
lgsng xtgor aku
nk pindah pown xgtaw
aku taw lar aku spe... Read More
xlyk kwn ngn ko pown

Nur Farzana
ylar ziq,,,aku xlulus!!!!!
ziq j yg pandai
ziq j yg btol

Nur Farzanakwn HAZIQ: NASIHATKN CKIT KWN KO YG XBP NK BTOL 2 EA
Makin touching pulak pergaduhan budak2 yg konon2 rock la sgt.. hahahaha... sudah2 la tu.. x baek doakan org tak lulus peksa!

D_Y_H
Feel dizzy gler. Am I ok? or fever?

2 comments:

DH said...

Baca jer..
Sokong tak..
Sbb kalau kenal pun sejauh mana kita betul2 mengenali seseorang tu kan?
:)

Dayah said...

Salam DH,

Tq for reading. Anyhow, u r always welcome ^_^ Sejauh mana kita hendak mengenali seseorang itu terpulang kepada individu itu hendak atau tidak kan. Dayah tak kesah ^_^