No. 8

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

I got new follower duitduitduit tiba2 mata tukar jadi pounds sterling gelakguling hehehehehe.. taw dak no. 8 adalah ONGGGGG bagi kepercayaan kaum cina di mana ia membawa maksud kekayaan *rasanya betul dah ni .. hihihi*

No.8 adalah Kak Jemah sengihnampakgigi thx akak sudi melewati pages saya yang terberapa nak meriah ni sengihnampakgigi vangga ada senior blogger joint .. kembang2 hidung di pagi hari di Pasir Gudang ni... Jom p lawat page Kak Jemah pada sapa2 yang tak pernah p la na.. sapa selalu p jom kita singgah2 selalusengihnampakgigi Moga akak pun makin kayo pasni sengihnampakgigisengihnampakgigi

Today, will be my last day dkt pasir gudang ni.. yuhoooooooooooo best sgt!! Tak sabar nak weekend. Hari ini jugak, dayah terkejut dengar berita from Mama, pagi2 mama dan buat siaran dari ofis abah pulak tu fikir mula fikir gak.. ehh siapa yang masuk ofis awal ni?? Takkan abah col kan? Abah cheq tu mana nak pakai telefon pjbt. Dia dail sajo guna hp dia sudah. Angkat jelah kan. Mama rupanya. Okeh taw dah, mesti nak tanya

-dah bangun dah?
-dah sembahyang dah?

Tapi kali ni lain, pulak. Entah sapa pakai hp mama, tiga-tiga tak da duit *ambik ko tiga hp mama yer* -anak dia ni pulak cuma hafal 1 sajo no.nya- tulah mama sapa suruh pakai tepon byk2. Depa taw mama byk topup depa pinjamlah buat sharing. Sian mama, cheq jauh sgt. Ok back to the topic. Mama call me, because nak bagi taw yang Suami Kak Rina sudah meninggal. I'm so speechless. Life is too short, pls appreciate it. TAKZIAH buat Kak Rina dan Pak Long's family.

I remember, Kak Rina baru sahaja kawin. Mama yang buat catering dia. Allah pinjamkan kita dunia seketika dan berikan kita akhirat yang kekal abadi. Al-Fatihah buat suami Kak Rina.

D_Y_H
Sian mama ... cal dayah nak bagi taw sambil ngadu sapa nak bawa dia p tengok arwah. Hope angah leh la. I'm too far la pulak

0 comments: