Kisah Jumaat

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Ada sesuatu yang kita tak fikir tapi ia berlaku. Di dalam dunia blogging tanpa sempadan waktu, tempat dan sifat *eh ada ke? kekekeke hentam jelah labu* I realise that you might couldnt know how is your friends and who is your strangers? Can you identify?

Me? I might know some and someone might hidden. You can know from the surface but how you wanna know from their heart? Can you? Ada kuasa pak belalang ek, tlg tgk sikit boleh? Sungguh bila ia melihatkan hati dan kotak fikiran individu yang terpisah dari anggota tubuh kita ia amat sukar untuk di kenal pasti.

It's just so happen, I know someone how read my blog used to be close to me some other day. Now not anymore. Terima kasih sangat2 at least nak jugak Mr. Nuffnag letak iklan bila rating naikkan sengihnampakgigi tak mo la ckp byk, sometimes it makes me remember something not nice to thing about. Ya Allah, hindarkanlah.

Today, was so many things happen. The worst thing my laptop kat ofis tiba2 bertukar jadi frame gamba? Tak saya terjerit2 panggil Anor. Sgt2 saya panik ketika itu. Dengan work yang belum save lagi. Dengan work yang tak transfer dalam server lagi? Tak rasa nak gler? Dengan my boss nak file on 2.30? N it happen on 2.20! Sungguh rasa nak menyumpah waktu tu. Mujur ada sabar tapi dalam kepala dah macam2, terus turun jumpa my bos explain to her. Then she said ok. FUHHHH penatat least she understand. Because it not just happen today. So I think I need new laptop? Ok Dayah jgn demand. Pakai apa yang ada ok. Mungkin kena cleanup file lama2. Buang sajalah. File2 peribadi mmg haramlah nak simpan. Kecuali adalah sikit gambaq n music (ni byk kot) ni kena delete gamaknya. Komputer ni dah meluat ngan saya agaknya kan. Skrg nak bukak dia pun berchenta. Haiilahh kerje, as I always said "work is so demanding and life is unexpected!"

D_Y_H
Ciayok2x ari ni abg. Ali nak balik dah. Tak sempat nak manja2 lebih2menarispa suruh keje balik siang sgtkan padan muka

2 comments:

hazila said...

Salam ziarah. Thanks singgah blog dan follow saya. Saya add link ya.

dayah said...

Salam kak Hazila,

Sama2 ^_^ sila2