Invitation to Open House

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Hi everyone, how r you? Hope was fined surprised me Alhamdulillah. Cuma kadang2 tak senteng sikit bila fikir due date. Sempena bulan Mulia ni, Dayah nak jemput pembaca2 blog dayah ni mai beraya kat rumah. Silalah keteratak Mama dan Abah saya yer di alamat No 43. Jalan 5/6 Serdang Jaya, Seri Kembangan, Selangor. Nak maps boleh email dayah dekat n_hidayahthm@yahoo.com

Bawa sekali keluarga yer. Marilah beramai-ramai yer. Ohh ya sebelum keterlupaan dari jam 5ptg ke 12mlm pada 11-Oct-2009, Ahad. Acara lain yang berlangsung adalah sambutan hari jadi my laling angah.

Dtg yer sengihnampakgigi

D_Y_H
Menu dah bercanggah dlm kepala ni.. mcm2 nak masak. Mama dgn menu arahannya. Saya tak do apa nak pikiaq.. kepala dok ting tong sana sini

0 comments: