In dilema

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

I'm in dilema la. Tak tak what should I do now? Feel so unsure sighpenat dah pikiaq. Tapi jawapan tak do pun. Apa cheq harus buat neh? Mula rasa sayang plak tu. Pastu mulalah benci. Pastu mulah serabuttension habis terabuq semua rambut2

What should I do now? Stay or move on. Ni nak buat kheja pun satu habuk tak jadi. Dari tadi dok tgk saja kertas ni. Padahal my boss dah minta file ni. Hang gla apa Dayah oiiii. Sampai serabut teraaa ni laa jadinya.

Tadi my bos ask me whether want to go for tax seminar? Wahh its good experience, of coz I want. Tak pernah sekali pun our department kena external train. Train diri sendiri ado. Ni yang tambah sayang ni. Adoii la. Dilema aq di buatnya ni!!

Sesungguhnya saya Nur Hidayah Othman tidak ada mood nak buat bekerja sama sekali. No heart! Camno ni. Tlg la. Mkn gaji buta ke weiii? Hang igt sikit Dayah haram taw buat lagu ni. Penat hang kherja mati2 hari2 lain tiba2 hari ni cari pasai mood terbang melayang kat MRR2 hang gla ke apa wei cik dayah. Sila kembalikan mood kerja.. sila kembalikan.. tlg la pulangkan. tolong pulangkan. *keje kat tangan ni dah timbunan mcm tak dak surutnya*

D_Y_H
sgt2 pening kepala & dah start panas2 bdn.. tekak semua dlm satu dah ni

2 comments:

Marina Monroe said...

Salam, Tak pa lah kalau xde mood nak keje..tarik nafas dan hembus..Fikirkan gaji kita dibayar..x pernah dipotong even satu sen pun so mood kerja tuh inshaallah akan kembali..Always do yr boss requirement first..

dayah said...

Salam Aunty,

Tulah.. ni tgh dok buat keje pelan2. Try dok habiskan apa yg patut by today. Thanks Aunty. Mmg dok igt pasal halal dan haram ni seram urat saraf. Ya Rab, bantulah hambaMu ini.