ANGAH is becoming older

aAssalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Today is 11-10-2009, she becoming 23rd older!! She pretty! Believe in me sengihnampakgigi HAPPY BIRTHDAY DARLING.. LOVE U ciumcium

Tepat pukul 12am, Seri buat cerita apa ntah ajak angah naik atas. That time, Dayah tgh sibuk nak cari picta dia. Nak edit. Tak sempat edit. Seri dah mula dulu... ok.. ajak dia naik atas. So we all follow belakang. Following by mama too kenyit dia pun nak joint jugak remaja2 ni bersuka ria. Penat jugaklah nak heret dia ke tengah rumah tu, sbb dia dah perasaan kot.

SO Dayah tukang heret dia ke tengah. Berjaya! Tak lama depa baling belon berisi air hahahaha. Dayah apa lagi cabut ler. Tak mau basah. Then Dayah pun sama2 ambik belon baling kat dia. Seri dah lempar telur. Pecahkan sebiji kat kepala dia setan hahaha padan muka ko ngah hahahaha.. best x?

Lepas kena belon berair. Kebaling ngan belon tu ntah berapa bijik ntah. Tu kerja baby & Seri la. Pastu kena telur, 3 bijik kot. Pastu dgn tepung gandum sekilo! Huhuhuh best! Di campur dgn sebaldi air nila!! HHAHAHAHAHA gelakguling she's was trying to hug me. Tapi tak dapat. Hahahaha.. Dayah basah sikit aja. Syok oooo. Kebetulan dkt bwh ada org tgh pasang khemah for 2morrow pun nyanyi sama kenyit HOHOHOHO

I LOVE u la laling.... lalalalala.. Happy Birthday to 2... happy birthday 2 u.. happy birthday 2 angah.. happy birthday to u... May all ur dream come true n success in ur life.

D_Y_H
Semua org kena mandi akibat tepung! hehehe.. but not me.. kena simbah air jo.. hehehehe

3 comments:

IntanLal said...

Salam Kak Dayah, eppy birthday for angah k....

viruspadu said...

ya ampung koranggggggggg

sporting giler lah

siap telur bagai, tepung lagik hahahaha

cayalah

macam ni baru la besttttt

dayah said...

Salam,

Intan: Tq, Intan. Nanti akak sampaikan

Kak Jemah: ^_^ hidup harus sporting kekekeke.. mmg best kak.. cubalah try masa bufdey En. Loloque ke.. kekekeke