Salam Aidilfitri

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Salam Aidilfitri dari saya buat semua bloggerian sengihnampakgigi terutamanya Kak Husna and family, Auntie Betty and family, Auntie Nani and family, Intan and hubby, Kak NB and family, Kak G and family, Kak Tijah and family dan semualah yer.

Sepuluh jari di susun memohon ampun dan maaf, andai bahasa yang saya gunakan dalam blog ini menguris hati mana-mana pihak. Kosong.. kosong la kita yer

Selamat pulang beraya everyone! Berhati-hati di jalan. Pandu cermat, jimat selamat. peace

D_Y_H
I'm working till 2morrow, 2 more file on table 2 clear. 2 more to review haiyooo.. ciayokk dayah!

2 comments:

fusherna said...

mana blh kosong2..kita nak duit raya la cik kak akauntan :)

dayah said...

Salam Kak,

Alah akak ni.. mcm tak tahu je.. nama pun akauntan mesti la kedekut kan ;p hahahaha..