Raya'09 (P 1)

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Apa khabar semua sengihnampakgigi? Puas makan ketupat, lemang, rendang, kuih2 raya surprised ? Saya puas makan ketupat jagung mama, tok yam dan tok dah. Org lain saya tak pandang dah sengihnampakgigi melantak puas2 ek. Lepas tu muntahgelakguling kekekeke. Sekarang perut sudah ada limit. Makan .. makan.. makan dan makan lagi. Lepas itu, selesai makan terus automatik. Berlarilah masuk ke toilet. Semua isi terkeluar balik. Pening terus kepala! Haiiiahhh, sabar yer cik dayah. Itulah akibat tamak haloba apabila makan yer.

Nasihat kepada yang lain, silalah mengukur kebesaran perut masing2 bila hendak makan yer.. opss silap kemampuan diri untuk makan *aterrrr kalau perut sebesar besen kena makan satu besen ke dayah... wakakakakaagelakguling*
After solat EID FITRI.. alhamdulillah... thanks to Allah for this oppotunity

Dayah dah edit gambar cantik dari atas tu kan. Tapi so sadlah. Besaw sgt, blogger tak allowed. Huhuhu. Terlaly besaq nowwww. Jadi di edit dan di kecil. Almaklumlah guna kamera baru.. opssss terlepas sudah sengihnampakgigi *thanks to omma, giving me new SG-I900 .. kena belajar balik mcm no nak guna. Dah jari comel benorrr tekan sini salah sana salah.. ahh sudah saya give upgelakguling baby lagi pandai oooo dari Dayah pakai touch skrin ni malu malu oooohhhh*

P/s: akan bersambung *hikkk mcm la ada menunggu.. kekekeke*

D_Y_H
Mama ajak p tgk tokcik laki yg accident.. omg.. benarkah? ok nak siap2 dulu. Nanti Dayah bagi taw cerita lanjut ek

1 comments:

IntanLal said...

Salam,

Kak, selamat hari raya and maaf zahir dan batin :)