Dayout 5 -KB

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

rindu La ni tgh tertunggu waktu berbuka sengihnampakgigi hehehe. Mesti semua pun mcm tu kan. Sepanjang dok kat sini setiap hari adalah waktu berkerja. Rasa lama pulak masa berlalu. Tadi masa break sempat lelap dalam setengah jam. Mujur hotel tak jauh sangat dari tempat kerja. Tgh dok pikiaq, nak makan apa berbuka ni. Tak ada makanan yang mengoda saya la dekat sini la around pusing sana pusing sini. Pastu beli benda sama je, hari2 murtabak..murtabak..murtabak... bosankan.

Hari ni rasa nak makan kat gerai, maybe. Lepas tu boleh pergi usha Jubahsengihnampakgigimenarijom jalan-jalan! Hehehehe. Dari sampai sehingga ke hari ni baru tadi saya call mama, baiknyalahhh budak nikan.. dah 5 hari baru nak tepon setan jadi kenalah sejibik. Bertuahnya lah Dayah ni!! Huhuhu, bukan tak mau tepon, cheq lupa la maa.. dok layan keje mana Ali lagi. Hari2 dia nak video call. Hailahhh Ali. Ajak mai buka posa sekali tak mai2. Ni dia beli dak lagi tiket balik raya tak taw la. Mama dah riuh. Hoiiilaa budak, ketegaq! Nak belikan tiket alasan panjang mcm rail ketapi. Saya dah habaq kat mama tadi kalau dia degil biar p, tok sah balik raya setansetansetan PADAN MUKA!!

Tadi Yang habaq, DATIN hari ni kena JALAN KAKI & naik train gelakguling *mesti DATIN geram.. tak duli nak gelak jugak setansetan* alahh datin jatuh la standard mcm mana ni. Mesti DATIN penatkan. Tak apa DATIN susah2 dahulu senang-senang kemudian cium I LAP U la DATIN!

D_Y_H
Byk lagi nak cover

0 comments: