Day out last-KB

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Sekarang jam dkt pc kol 1.38am. Saya masih berjaga rindu mendongak tgk TV sengihnampakgigi cite apa ntah? Cite tentang seorang lelaki yang paranormal. Kesian! Orang yang meninggal di anggap masih hidup. Kesian kan! Nak buat summary for meeting tomorrow, ngak ada mood la pulak. Pagi nanti insyaAllah meeting kol 12.30pm. Hurrmm siul hopefully dapatlah comment2 yang pendek, ringkas dan padat. Kalau tidak sure berderet jadi berejam-rejam. Itu yang panas punggung tu.

Hari ini, agak sengsara buat saya. Sakitnya! Allah sahaja yang tahu. Saya tak layan macam biasa. Bila sakit saya duduk. Bila dah ok saya berlari balik, kekekeke. Closing tadi pun agak baik. Though boleh habis around 1045ishh. Tapi sbb ada cash yang tak reconcile. Terus jadinya 11.07pm. Huhuhu. Terlewat saya tgk cite cerekarama yang ada Fahrin tu gatai hihihihihi.

Tak apalah, kerja punya pasai layankan jela. Monday masuk ofis, sure dah menimbun kerja atas meja pulak. Haaaiihhh laaa, minggu depan saya cuma ada 4 hari setengah sempat ke ek? Sebelum mai sini, saya dah submit 4 file. Sure dah habis review. Sekarang in hand ada 3 lagi. Huhuhu. Mana nak sempat wooo. Bulan posa lak tu. Tak sanggup la nak stay. Saya tak mau buka posa kat opis pls. Monday ini, saya dah jemput officemate buka posa kat rumah.

Nak masak apa ek? Surelah mama angkat tangan, adik2 lagilah terus "along masak"!bising x nak dengar leh. Hihihi, tak de maknanya. Last2 mesti saya jejak juga dapur tu nanti. Hermm, nak masak apa ek? fikir

D_Y_H
Lomak cili api pun sedapkan

2 comments:

Kak Ungku Betty said...

Salam..kalau aunty kat KL nak ke Dayah jemput aunty buka posa sekali agaknya yer? Salam Aidil Fitri utk Dayah & Family. Extra carefull while on the road during Raya nie, ok? Take care dear...

dayah said...

Salam Auntie,

InsyaAllah saya akan jemput, tak kira di mana pun berada saya jemput auntie =D.

Will extra carefull Auntie. Thanks for remind me *budak nakal atas jalan raya.. hihihi*