Bukit fraser dkt mana?

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Cikgu: Siapa tahu bukit fraser dekat mana?

Murid-murid: Penang... penang.. penang *murid2 yg lain*.. PAHANG cikgu! *salah seorangnya ckp*

Semua org diam.

Murid yg Bernama DATIN

DATIN: PAHANG CIKGU!!

Cikgu: Bukit fraser dekat Penang, Aina.

hahahahahahahaahhaha.. satu kelas gelakkan dia, bukan setakat gelak dgn tangan-tangan menunjuk kepada si DATIN yang dah malu gler! DATIN malu menunduk hampir menyambah meja.

Kami si mendengar cerita juga tergelak besar. Rupanya Angah penyampai ilmu salah. Hahahaha.

Update 17/9:

Google smlm, ternyata DATIN betul.. kekekeke. terus mengelupur dia lari masuk bilik nak YM ngan cikgu dia. DATIN kena APRIL FOOL ke gelakgulinggelakguling kesiannya la kat DATIN. Jadi Angah menyampaikan ilmu yang benarlah kan. Bravo, angah. Kenapa saya tak tahu ek? Jadi lepas ni kena pergi BUKIT FRASER la ek. Siapa nak ikut, angkat kaki pls sengihnampakgigi

D_Y_H
Cuba tanya saya.. haramlahh nak tahu.. kekekekeke.. skrg mudah.. type je "Bukit Fraser" keluarlah jawapan dekat GOOGLE search engine membantu kita =D

2 comments:

Marina Monroe said...

Salam. Aunte ucapkan "Selamat Hari Raya Aidil Fitri" Maaf Zahir Batin. Take Care

dayah said...

Salam Auntie,

Sama-samalah kita. Selamat Hari Raya buat Auntie sekeluarga =D