Aten masak OMG!

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,


SUPRISE OK! Aten tan ton masak. gelakgulinggelakgulinggelakguling ada tak aten terkejut mcm picture tu.. wakakakaka... aten marah la tu.. hahahahaha.. relakss.. along terkejut bangat sajo. I never test your cooking! For your info I knew it from mama already. Hahahaha.

But ada orang jeles, aten masak. Tak boleh belahhh betol la.. Bagus bagus.. lepas along leh goyang kaki... korang masak pls... hahahahaha.. *padahal diri sendiri pemalas nak mampussetansetan*

All the best la dalam arena masak memasak ni. Apa guna jadi pompuankan kalau tak reti nak masak. *ehh, masak air pun kira masak taw jelir* ok le kan dari tak taw buat apa langsung. But Aten tan ton ni tak rajin nak masak tapi cepat tangan nak mengemas, but AWAS!!!!! Semua benda yang di nampak tak pakai dia BUANGtakboletakbole membazir la ko ni ATEN. Taw la ko kaya. Nak nampak tak selerak habis dia buang semua gelakguling pastu kena marah ngan Abah setansetan hahahaha padan muka! Hahahahaha.. Ok nak sambung buat keje.. LAP u la DARLING cium

Update baru 12.31pm

Ni komen dari Sri dlm facebook

"Tie Sri
hahaha....tapi kan fatin...aq konfius la....macam mana telur rebus leh hangus??? tp sambal ikan bilis fatin mmg sedap...yummy...k.long kena ajar fatin masak nie....dia leh masak...."

gelakgulinggelakguling boleh pulak telur rebus hangit.. hahahahaha.. tak boleh tahan along gelak aten... u make may day la.. tu la scan buku hari2 .. ahahahahahaha..

D_Y_H
gile naik juling nengok filing kelam kabut ni... haiihhh laaaa

0 comments: