All the best adik

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejatera,

Hari ini baby UPSR. All the best Adik!! I hope that u'll be given bright brain during this time. Kita dah berusaha, InsyaAllah. Called mama this morning tanya, mcm mana Bina. She said, sepanjang perjalan ke sekolah tadi dia DIAM sahaja. Mama cakap itu ini dengan dia pun dia DIAM aje. Herrmm, nervous ke adik? Relaks la bik.

Semoga adik, bina, baby, bik, Sabrina, Noor Sabarina Othman dapat menjawab dengan hati yang tenang dan akal yang cerdas <span class=doa" title="doa"> and to all adik-adik yang ambik UPSR all the best! Trust yourself.

P/s: Jgn discuss2 dah after EXM nanti stress!

D_Y_H
Angah teach Bina intensively sepanjang 2 weeks.

6 comments:

Kak Ungku Betty said...

Salam..all the best to ur baby Bina. Aunty teringat dulu zaman adik aunty ambil Penilaian Darjah 5 my angah yang ajar dan buat drills..alhamdulilah dapat 5A. Our Angahs must be the best teacher kan?

dayah said...

Salam Auntie,

I agree with u la Auntie. My sister, angah mmg pandai mengajar! That the fact yg saya nampak buktinya depan mata. Tapi ANGAH is very the garang person la Auntie. Maybe itu juga penyumbang kepada anak murid cepat pandai =D

IntanLal said...

Salam Kak,

InsyaAllah, akak dun worry. yg penting USAHA + DOA = TAWAKAL

dayah said...

Salam Intan,

Risau tu tetap ada jugak Intan =D
InsyaAllah, kita sama2 lah doa ek.

Kak Ungku Betty said...

Our Angahs are both teachers...dedicated teachers. Sbb itu anak-anak merekapun berjaya dan cemerlang. TEGAS bukannya KERAS, LEMBUT dan bukannya LEMBIK....

dayah said...

Salam Auntie,

But my angah is only can teach bila dia ada mood la. Now she doing investment work. Praying for her wealth.