Terawih

Assalammualaikum wbt,

Sudah masuk hari ke-4 umat Islam berpuasa. Alhamdulillah, kita di beri kesempatan lagi. Hari ini dah 25hb, so dlm kepala duit duit ....gelakguling.. faham x.. kekekekeke.. saya menunggu gaji dikreditkan kedalam akaun CIMB saya.. ehh kena bagi tahu ekjelir. Hehehe.. tapi rasanya lambat la. Sbb my boss tak buat pun lagi claim. Ok! Sabar itukan separuh dari Iman.

Semalam saya berkesempatan ke Masjid UPM untuk bertarawih. Syukur sekali lagi. Ramai jugak orang tapi taklah penuh seluruh Masjid. Tapi nak balik jammed lah jugak. Malam ini, insyaAllah. Tujuan utama hendak ke Masjid Putrajaya. Tapi lihat pada keadaan. Kalau dah ngadap makan sampai kol lapan, mana nak maghrib lagi, jerit panggil semua orang siap cepat2 lagi. Alamatnya lepas tu, Masjid Serdang Jaya la yermenaripls dont blaime me ok jelir

Ok la.. dah mengarut.. ni.. time for siap2 pergi kerja sengihnampakgigi Start Work Smile Everybody!!! Selamat Beribadah yer senyumkenyit

D_Y_H
Berebut dgn Angah sibuk nak internet gak .. penat dia tunggu terus mandi hahahaha..

1 comments:

dayah said...

alah long kau nak traweh pun liat .
nak next rakaat pun kne angkt ,
'aku ngantuk larr datin ' .
hahahahah ! bucur suda rahsie <