Khamis sudah

Assalammualaikum wbt,

Khamis dah kan. Tomorrow we're not working. Going off to Langkawi. Yahooooo.... tapikan dayah belum prepare apa2 pun. Tadi dah send email to our partner request going back early during ramadhan. Hopefully, he will approve it.

Today my target to at least siapkan findings. Tapi tadi tgk file returned owhhh marahnya. Sabar.. sabar..sabar.. rasa kena spend time lama ni. Rasa nak tukar jadi hulk! Sgtlah geram sampai naik pening kepala dah rasa ni. Tak maula ckp pasal keje. Sakit kepala jadinya.

Balik nanti, saya nak lari cari buku sekejap. Monday hari tu dah pergi MPH tapi tak ada :( hari sebelumnya, Ahad. Saya mmg dah pergi, kakak MPH tu kata, esok mesti masuk floor. Hampeh je. Tak ada pun!! Penat je saya lari2. Pastu hampa. Nasib baik, lepas tu saya tgk movie. Hilang kejap rasa tak puas hati. Hari ini saya nak cari juga buku tu. Dapat baru balik rumah, hihihihi.

D_Y_H
Siap P&M pun alhamdulillah

2 comments:

Kak Ungku Betty said...

Salam,wah anak dara ni berjalan aje eh? Haa jalan puas2 yer! tak pe, takut nanti dapat hubby yang x suka jalan susah jugak kan? Puasa dah habis ganti ke belum? hehehe

dayah said...

Salam Auntie Betty,
Hehehe..ke Langkawi ni co. trip auntie .. ikutkan aje la.. hihihi.. yg ke tempat2 lain kehendak tugas.. hehehe.. jalan jugak la.. sambil menyelam minum air la kan.. hhihihihi

Isshh mintak simpanglah auntie. Saya interview siang2 kalau mcm tu. Dia tak suka jalan2 saya reject awal2 kekekeke..

Alhamdulillah saya dah ganti awal. Tak lama dah kan nak puasa.