Kecut Perut

Assalammualaikum wbt,

Kecut perut saya setiap kali igtkan kerja. Kadang-kadang wonder,

Bila ek nak habis??

Boleh ke habis?

Mcm2lah fikir. Kadang tidur pun leh bangun sbb terfikir kerja tak siap. Saya pernah terjaga dari tidur jam 4 pagi. Igt dah lambat nak pergi kerja. Beberapa kali jugaklah terjadi. Itulah kalau tidur tak cuci kaki, tidur pun tak amankan.

Balik hari Ahad, hari tu saya dah kecut perut memikirkan bakal kena marah. Masuk Isnin. Lain pula jadinya, "you tak penat ke?" itu yang keluar dari mulut my boss. Sebelum masuk bilik dia, saya bismiillah banyak kali dah.

Syukur sgt. Hari ini pula, my mgr told me to submit one of my files after trip. Alhamdulillah. Kurang sikit kecut perut di buatnya. Rasa sgtlah hetic. Dari satu negeri ke satu negeri saya berlompat sebulan ni.

Smlm saya rasa nak release sikit, saya pi tgk the proposal. Walaupun seluruh tubuh dah tak mampu, tapi cerita tu berjaya buat saya gelak. Bestlah cerita tu.

D_Y_H
Try to convert time to money!!??

2 comments:

IntanLal said...

hahahaha..try to convert time to money? if can, intan pun nak...banyak masa dihabiskan dengan berfikir.

dayah said...

Salam Intan.
Kalau boleh akak mmg nak sgt! Hahaha..