Again

Assalammualaikum wbt,

Its happen again. angkatkeningangkatkening baru nak siapkan other things dah kena do that again. Hadus! Sungguh geram! Sabar dayah. Meh kita layan Sami Yusuf, Asma Allah. Tenang jiwa, kurang marah. Kuranglah pahal puasa saya ni. Ya Allah, jangan saya pulak kena marah sudah.

I yakin siapa2 yang dengar lagu Sami Yusuf, Asma Allah ini pasti akan suka. Saya walaupun tak pernah kenalinya tapi sejak tahun lepas bila mula mendengarnya saya jatuh hati untuk terus dengar dan terus dengar. Cuma tak berkesempatan membeli albumnya. Saya akan cari, insyaAllah.

Mari kita sama-sama dengar *harap2 kuranglah marah ni*


D_Y_H
Next akan berkampung di KB for about 2 week. Kerja oh kerja

2 comments:

Kak Ungku Betty said...

Salam, Dayah...wow what a beautiful song. yep aunty rasa tenang dengar lagu ni. The singer is of course handsome sedap mata memandang dan telinga mendengar jugak...kan? tq dayah, i'll search more songs from this guy on youtube.

dayah said...

Salam Auntie,
Lagu tu mmg sgt best! Mama saya pun suka. Padahal dia baru je dgr. Terus nak buat caller ringtone kekekeke.
Singer tu mmg sedap mata memandang Auntie. Memang sedap. Saya ni je bila la nak dapat beli Album dia. Sbb lagu2 mmg sgt best!