Kegilaan

Assalammualaikum wbt,

Hari ini, pagi2 berlari2 siapkan findings lepas tu laju2 baca ICS company sana sini kemudiannya laju2 email client. After lunch nak laju2 buat report. Sampai kol 5 mula weng. Sbb terlalu banyak keje bertindih-tindih. Terus log-in facebook! OMG ampun saya tak salah.

Hahaha. Dah buat salah tak ngaku. Yerla, dah la banyak keje. Boleh dayah weng. Hahahaha. Nak taw apa hasil kegilaan saya. Saya lakukan secara laju2 sbb serba salah :D

Benda pertama yg saya buat adalah muka di picture no.3 tu. Kemudian picture no.2 tu, sampai dua kali saya buat. Hahaha.. sewel. Pastu picture ni.... hehehe layannnn...

Pening baca soklan dengan bahasa Indon yang sepatah haram antara faham dengan tidak .. hikhikhik... sapa nak buat carilah kat FB ek...

Haa.. ini benda yg sama saya buat dua kali.. hahaha.. saya nak 1.2.3. PANG!! tampar diri sendiri laju2.. Hasilnya sama. Mengetahui diri anda melalui tarikh lahir. Hehehe.. cubalah kat FB gak

Walaweiii anak sapa la muka bulat ni? Ehh.. dayah ni dah memang muka tu bolat. Mcm buah tembikai.. hahahahaha.. *sila gelak guling2 eh.. * dulu org suka cubit pipi... adoii sakit la. Cuba cubit sikit pipi sendiri.. haaa.rasakan. Sakitkan. Mcm tu saya rasa .. hehehehe.. ahhh apa la aku ngarut kan ni. Mama dah bising tadi. Suruh balik awl. Katanya tok mana ntah nak dtg rumah. So jawapannya saya nak balik skrg. Bye everybody.. caw

D_Y_H
Balik nak tdo ;P

2 comments:

fusherna said...

bulat mcm tembikai???hehe...lawak la dayah ni..x patut tau kutuk diri sendiri..

tp tembikai sedap ape ;P

dayah said...

Salam Kak
hahahahahaha, itulahh sayakan bolat.. kekekekeke...
bukan ngutuk.. saja.. kekekeke..