Hari ini Hari Rabu

Assalammualaikum wbt,

Inilah adalah rabu 1st week. Every month setiap hari ini ada meeting. So today we have meeting tp this time crowd dia lebih besar. How big is the crowd tak sure la. Tapi look bigger. Before just meeting dalam meeting room itu pun dah dalam 20 orang. Kali ini meeting dkt dalam training centre, mak aii besarnya bilik. So nak leave house bit early. Plus today akan cuba melarikan diri awal ke tabung haji. Entahlah sempat ke tak. Takut meeting ini meleret panjang. Almaklumlah ramai kali ini. Dan issue pun x kurang sikitnya. Setiap branch ada issues yang berbeza.

As my manager said maybe our partner joint tapi tak taw la. She said mana la taw suddenly he will sms her and said u chair the meeting. Hehehehe... nasiblah. Saya lak cukuplah tukang jawab soalan dan membidas. Hahahaha. Tapi sya tak katam pun semua report tu. Baca ala2 kadar sahaja. Matilah kalau ada yang menyibuk nak tgk itu dan ini. Kali ini tak ada satu pun fieldwork saya buat just assisting aje dari jauh. Tapi dlm 6 tu 4 tu sya dah familiar. Sbb previous year sya yang sapu. Hahahahaha.. kali ni jadi mop pulak. Kekekekekeke.

Ehh apa da merapu ni sampai jadi bab mop pulak :D
Nak siap2 g keje jap lg.La ni baru 6.30 pagi. Huhhhuhu... mama macam biasa jadi warden asrama yang garang .. ngeh3x. Syukur ada mama si tukang kejut. Kalau tak haram la nak bangun awal. Kalau bangun pun kol 5.45 mcm tu kol 6 tido balik. hikhikhik. Teruknya la.

Ok la, nak bersiap2 ke Subang. The whole day akan berada di sana hari ni. Ntah sempat ke tidak nak berlari ke TH, Kelana. My boss yang bagi cadangan ni. Hishhh lari sana lari sini. Kan bagus leh turun cepat sikit hikk melampau nak cepat lost weight. Oh ya this week progress penurun berat badan a bit slow. Weight maintain je la. Ada tak pun dia turun 300g pastu dia naik n maintain. Hermm tak apa. Sabar2. Jgn putus asa yarr. Ciayokk dayah. Baju2 dah nampak longgar2. Sukanya!

D_Y_H
Time for bathing and dressing cawwww

0 comments: