G ganu

Assalammualaikum wbt,

Minggu depan nak kena g Ganu lah. Jadual kejap kiri kejap kanan kejap depan kejap belakang. Huhh sabar ek. Kemaman, the destination. Tak tahulah kena drive atau pun by flight. Kalau by flight, alhamdulillah. Kalau naik kereta, masyaAllah. Mesti penat.

Tak kesahlah mana satu pun, janji boleh bekerja dengan smoothly. Harap2 la, top mgt dah brief ttg base mgt. Tak tahu la apa yg di beritahu itu, sama atau tidak. Sbb "dont judge the books by its cover" kan. So, saya tak mahu letak apa2 judgement dulu. Wait and see. Skrg dayah dah ada broadband. Yea yea yea.. so bolehlah online bila berada di mana sahaja. Tak perlu mencari2 free wifi :D

Maybe, schedulenya tuesday ni gerak ke Ganu. Really not prepare myself understanding the industry yet. Matilah.. bunyi macam susah. Tapi review sales n procure mcm phm. Cuma bila terms2 dia hancus terus. kekekekeke.. Takpa2, everyday is learning! I believe it.

D_Y_H
esok keje la.. continue sampling work.

0 comments: