Surprise

Assalammualaikum wbt,

Surprise!! Dayah baru je sampai from AS, perghh penat gler dari hari Isnin lepas sehinggalah hari Ahad memandu aje kerjanya. Nak update ttg vacation will do after xm. Now x berapa nak ada mood nak upload all picture.

Saja buka blog tadi, suprisingly ada new follower. Terkejut gak. Siapa lah saya ni kan. Terima Kasih buat Auntie Nani yg jadi 3rd follower saya. Sya ada baca boleh Auntie Nani, bercerita kisah hidupnya. So interesting, kita yang muda ini perlu kutip ilmu dari yang berpengalaman. Dlm coretan2 aunty saya notice ada petua2 yang mgkn kita tak tahu tp lepas membaca kita dptlah sikit ilmu.

Ok la. Nak stay up jap lg. Terlalu byk nak cover, sampai rasa pening lalat ... boleh ke habis.??!! No mood actually but I have to push myself to maximum level.

D_Y_H
Ciayokkk dayah!!

3 comments:

fusherna said...

thanks dayah jwb survey tu.
tp kan akak x paham la part mana yg dyh kata page x sama tu..leh explain x..email akak eh fusherna@yahoo.com

TQ!

Marina Monroe said...

La.... auntie pun surprise juga, sampai buat entry pasal auntie. Anyway keep on writing. TQ for reading my life stories.

dayah said...

Salam,

Auntie Nani
InsyaAllah sya rajin2 membaca :D
Keep on writing yer Auntie.

Kak Husna
Sama2 akak.. saya x sempat nak email akak. sat g saya bg kat ruang komen yer.