Esok keje

Assalammualaikum wbt,


Tomorrow bersamaan 12 of June, I'll start work. After about 2 weeks on leave. Wahhhhhhhh... lamakan cuti. So akan tertonggeng balik to balance my work, life and study. Study? Herm thinking what paper should I take next sitting. Dah buat decision if I fail yesterday paper. I wont take it for next sitting. Will take next coming June sitting. I hope that I did well. But pro paper is very unpredictable. OMG!!


So start tommorrow will start busy back. I've 2 file pending. OMG!! Glerrr laaa.. mesti stay back sampai pagi lagi.. wawawawawa... n next visit is Penang. wawawawa... kena pergi ke.. ohhh AP x buat pun lagi. wawawawa....


Tpi hari ini x mau fikir pasal keje pun. Lepas ni angah nak p IKEA. So haruslah di bawa bersama kakak dia ni. =D senyum harus lebar... kakakakaka. Nak makan meatball sbb Datin mesti x kasi makan yg lain. Datin adalah kejam sekrang ini. Semua makanan saya di catunya.
"Kaklong ko mana leh makan tu"
"ehh kak long nanti gemuk"
"kak long sedarlah diri kau tu dah gemuk"
"kak long dont... dont..dont..dont"
"Kaklong ini je boleh makan"
"Kak looooonggggggggggggg"
Perghhhh dia jerit je dah cair taik telinga di buatnya. Inilah comando tukang bising dan juga Datinwannabe .. *perasan taw budak ni tp dia cantik.. kalau di baca mesti dia sengihh.. perasan la kau DATIN* well Datin I akan ikut cakap u. I lap U


D_Y_H
Esok kena keje ke???!!! x best nyaaaa

0 comments: