Ari ni P3!!

Assalammualaikum wbt,

P3!! Ohh sungguh seram sesungguhnya. Tapi sempat blogging .. kekekeke. Tepat 2.45pm dah start dgn 15 minute reading session. Lepas tu sharp 3.00pm (waktu M'sia) the whole world yg ambik P3 akan start menjawab. Ketaq lutut2 dah ni.

Alhamdulillah dah habis mentelaah bukunya. Tawakal ajalah + usaha. Harap2 masa menjawab nanti x blur walau seminit atau terkial2 mengarah minda mengingat atau mengimbas apa yg di baca.

For last prepation, ada note nipis from lecture yg dulunya saya katam berkali2 yg akan di renung sampai berlobang kekekekeke. Yerrr je la =P

Ari ni best nak g exm sbb angah akan drive kete. Yeaa sya dok tepi diam2 sambil last review. Yes!! Tapi tempat nak exm tu baru. Haihhh apa la yg asyik tukar tempat. Kan senang buat kat Dewan kat itm tu je. Sabar je la. Nasib smlm dah buka map Shah Alam cari kat mana Sek. 11. Mmg sya x familiar ngan Shah Alam. Kalau nak g client kat sana barulah kelam kabut google manalah tempat ni. Hehehehe.

D_Y_H
All the best .. ciayokkk dayah.

1 comments:

fusherna said...

salam dayah,

yg pilihan jwpn 5 or 6 tu mmg based on standard scale..akak x le ubah ler yg tu.mmg ada theoretical foundation utk benda tu.

yg header tu yg akak ingat ev page ada 'survey of engineers' then bawah tu ada arahan utk jawap survey tu..tp arahan tu x sama..yg title page 'survey of engineers' to mmg teknikal prob..supervisor akak pun dah suruh jgn letak benda tu each page.mslhnya sofware yg akak guna tu if letak kat first page semua page appear..