Angah dpt master!!

Assalammualaikum wbt,

Pagi2 tengah bebel ngan adik2 dengan aksi-aksi kuak lengtang pukang. Tiba-tiba mama naik bagi one white sampul. Panjang sampul tu. Header sampul. UPM!

Penerima: Angah
Tajuk: Tawaran kemasukan pengajian Sisawazah (a.k.a Master)

Wahhh.. adik aku dah melangkah bendul study.. wawawawa... saya baru nak menapak dia dah nak buat master. Lembabnya la kakak dia ni. wawawawawa.. Tahniah la buat adikku yang terchenta itu. Angah baru je habis final exam degree dia... wawawawa.. dahnak buat master.. tak pe kakak dia ni juga yg bagi galakan. So angah cayalah. Go ahead sister.

Dayah bila pulak?? Wawawawa.. akan menyusul tp kena habiskan acca dulu. Sbb itu adalah impian kecil sya juga. Tuntut ilmulah sampai kenegeri cina, sabda Nabi. Jadi dayah ciayokk!! Biar sampai badan terbongkok tiga, selagi mampu akan saya berusaha. Ciayok.. ciayokk...ciayok..

D_Y_H
Rasa ketinggalan .. nak lari tp berat sgtla pulak. kekekekeke

0 comments: