Yeaa Tomok menang

Assalammualaikum wbt,
Yeaaa.. tomok menang. Tahniah!! Frankly speak saya x pernah ikut OIAM x pernah langsung. Even dari first OIAM ke second ke third ke. Neehiiii ya. Tapi kenapa grand finale saya tgk. hehehehe sbb saya tgk kat youtube si Tomok ni nyanyi terus saya terpaku. Waahhhhhhh. this man sungguh best. Energerticnya dia. Terus saya undi yer, walau tak tahu apa. Kekekekeke, lawak rasanya. Dayah ke ni. Hehehehehe.. gelakkan diri sendiri.


Sebabnya saya tak pernah buat keje gler ni yek.. Bazir duit saya hantar undian. Kekekekeke.. betul. Rasa sebab best dgr dia nyanyi. Persembahan dia mcm konsert. Dulu pernah dgr dia nyanyi ngan NB, Ya rabb sengau je la mamat ni nyanyi pastu tangkap lelah punya song. Masa dia keluar awal2 dulu. Ehh dia ni sebaya ngan aku rupanya. I think he can go far in industry.


Tahniah la buat dia. Lagu dia yg baru ni "Rindu Ku Terhenti" best wooo. Best la dgr. Mesti lagu ti hits nanti. He is stunning. Pengkritik pun sokong dia yer. Bak kata Paul Moss "Tonight his night" Yeaaa betul. Sora dia x la nak kata best but he has something.


Tahniah la buat dia.


D_Y_H

Kadang-kadang sya pun pandai enjoy... kekekekeke

2 comments:

fusherna said...

uish..dayah minat tomok eh..hihi..siap undi tu..patut la dia menang..undi2 dr individu2 yg unpredictable..hihi.
best eh dia perform..rasa cam budak2 lg mamat tu...hihi

dayah said...

Hehehe.. bukan minat pun kak.. coincidently je tu...
Entah angin puting beliung mana yang mengipas saya.. undi.. undi..undi..undi.. hahahaha...

Nasib x rugi .. menang gak dia.. kekekeke..