Saya dan Melaka

Assalammualaikum wbt,

Melaka? Huhuhuhu.. sbbnya dayah dkt Melaka skrg. Melaka memang negeri yang saya suka environmentnya. Honestly.. I like Melaka because I feel free to breath.

Skrg ni tgh buat client yg fc dia sgt cerewet. Tapi fc tu sebenarnya pd dayah bagus. Tak tipu dia mmg bagus. Can manage all the report systematically and able to meet bursa requirement. I guess so. Sbb on time je report dia. X pernah pula pergi tgk bila dia post. Tapi so far ok. Punyalah payah nak cari findings kat sini, ntah kenapa Dayah ke yang kurang bersemangat mengali atau mmg perfecto. Dah la duduk kat sini, I mean their office kerusinya punyalah keras. Serius meninggalkan kesan pd dayah!! Tak bohongnyer... gler sakit seluruh kaki. Akibat duduk di kerusi kayu yg kecik itu. Hari ini tidak peduli mesti tarik kerusi yg lebih empuk. Kalau duduk sejam dua saya tak kesah ini x 10jam ambik ko. Keras segala isi2 empuk dayah... kekekeke. kelakar pulak bunyinya. Tapi yang benar. Pejal benar dirasakan. Sehingga ke saat ini. Masih ada rasa sengal2nya.

Balik kpd Melaka. Sbbnya dulu dayah pernah stadi sini. Setahun je tu pun kat London, ehh silap Londang... kekekeke.. best taw stadi sana dulu. Budak yg tak reti dok diam di mana2 dia berada, memang cukup mengenali seluruh pelusuk KMM .. hihihihihi.. kenangan Indah di KMM x kan saya lupa. Ada masa nanti Dayah akan post gambar menarik di KMM tapi terlalu banyak gambar2 peribadi la pulak. Tak per nanti akan di usaha cari gambar2 yg baik. Rindu ngan kawan2, ada juga rasanya dlm 15% of friend yg dah tamatkan zaman bujang. So kiranya masih ramai yang mengejar $$$ dan ilmu. Rindunyaaaa...

D_Y_H
Ada masa kita kena ingat masa lalu, utk jadi lebih baik untuk hari esok

0 comments: